PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa de l'01 d'agost del 2022.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui, entre els temes tractats, destaquem;

-Farts d'un incivisme creixent al transport públic

Les treballadores i els treballadors del servei de tren, ferrocarril, metro i autobusos de CCOO de Catalunya, s’han unit per exigir més responsabilitat i més solucions a les empreses prestadores del servei públic de transport i a les administracions competents.

Les agressions i actes incívics contra les treballadores i treballadors de venda de bitllets, serveis d’atenció al client, personal interventor, maquinistes, personal de neteja o conductores d’autobusos s’està fent insuportable i agreuja la inseguretat i els problemes de salut del personal de Renfe, FGC, Metro, TMB i de la resta d’empreses que presten els serveis d’autobusos a Barcelona i al territori català.

Aquests nombrosos i desgraciats episodis d’agressions a les treballadores i els treballadors de les diferents empreses ferroviàries i autobusos, no només causen danys al personal que presta el servei i a les instal·lacions, sinó també a les persones usuàries que pateixen supressió de serveis, aturades, retards i anomalies.

A Migdia a COPE Catalunya també en parlat de l'estudi que diu que les persones que viuen a prop d'un espai verd tenen un 16% menys de patir un ictus amb la dra Carla Avellaneda, investigadora principal de l'estudi a l’IMIM-Hospital del Mar.

Ens hem preguntat com ens afecta psicologicament un cúmul de fets negatius continuats. Hem parlat amb la Psicòloga i professora de la UdG, Alba Alfageme.

També ha estat amb nosaltres el divulgador científic Afred López per aclarir-nos d'on prové l'expressió ‘No fotre brot’.

Programas

Último boletín

18:00 | 24 oct 2024 | boletin