PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 09 d'agost del 2022.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-El 40% de pacients amb verola del mico pateixen complicacions

The Lancet ha publicat els resultats de l'estudi més exhaustiu sobre la verola del mico realitzat fins avui a Espanya. L'estudi s'ha realitzat en les dues zones més afectades del país, Madrid i Barcelona.

La col·laboració entre l'Hospital Universitari 12 d'Octubre, l'Hospital Universtiari Germans Trias i la Fundació Lluita contra les Infeccions i l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, amb la col·laboració de la London School for Hygiene and Tropical Medicine (LSHTM), conclou que la infecció presenta amb freqüència amb manifestacions atípiques i complicacions diferents a les descrites prèviament.

A més, la recerca assenyala que el contacte pell amb pell durant les relacions sexuals s'evidencia com el factor dominant en la transmissió de la verola del mico, per sobre de la transmissió aèria.

-Formació i Treball crea 550 llocs de treball d'inserció

La Fundació Formació i Treball va donar feina a 564 persones durant el 2021 a través d’itineraris sociolaborals per a persones en risc d’exclusió social dins les empreses d’inserció del Grup.

Aquesta xifra suposa un 28% més respecte al 2020 passant de 441 persones contractades a les 564 del 2021.

Es tracta d’una contractació estable, de sis mesos com a mínim, que permet a les persones usuàries recuperar hàbits socials i laborals per incorporar-se al mercat de treball en una empresa ordinària.

No obstant, l’objectiu de l’empresa d’inserció és fer d’eina pont que, a més de donar estabilitat laboral i econòmica a les persones, les prepara per posteriorment donar el salt al mercat laboral.

L’itinerari que ofereix Formació i Treball té una àmplia oferta d’activitats formatives estructurada en mòduls temàtics, de seguiment i avaluació de la persona que durant l’any han sumat un total de 9.849 hores de formació.

-Què hem d'esperar del metavers?

Els metaversos són entorns on els humans interactuen i intercanvien experiències virtuals mitjançant ús d'avatars, a través d'un suport lògic en un ciberespai, el qual actua com una metàfora del món real, però sense tenir necessàriament les seves limitacions.

El metavers està compost generalment per múltiples espais virtuals tridimensionals, compartits i persistents, vinculats a un univers virtual percebut.

En un sentit més ampli, el metavers pot referir-se no sols als mons virtuals, sinó a les experiències multidimensionals d'ús i aplicació d'internet en el seu conjunt, especialment l'espectre que combina la web 2.0, la realitat augmentada, la tecnologia de tercera dimensió i la realitat virtual. Hologrames, Monoculargram imatges.

Programas

Último boletín

18:00 | 24 oct 2024 | boletin