PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 21 de setembre del 2022.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-El síndic de greuges actua d'ofici als equipaments de la GUB

La sindicatura de greuges de Barcelona ha actuat d'ofici per analitzar l'estat i el funcionament dels equipaments policials de la guàrdia urbana i per aquest motiu parlarem amb el síndic de greuges de BCN, David Bondia.

- Per què ha entrat d'ofici la sindicatura per analitzar el funcionament dels equipaments de la guàrdia urbana?

Ho vam replantejar a finals del 2021 on ens vam adonar que ningú estava veient el que estava passant amb els equipaments sobretot amb les comissaries de la guàrdia urbana i vam voler anar a veure com estava i en quines condicions treballen. Vam decidir fer visites de les deu comissaries de la guàrdia urbana Barcelona, hi ha una per districte. També vam decidir fer una visita al centre de comandament conjunt de guàrdia urbana, mossos, bombers i serveis d'emergències mèdiques, a la divisió de trànsit de la zona franca i una altra a l'oficina dels mossos d'Esquadra. Tot això ho vam fer perquè a finals de juliol del 2021 vam decidir té que la persona que fos detinguda, no s'enviava directament a la comissaria de la guàrdia urbana sinó als mossos.

- El curiós efecte McGurk

Solem creure que els nostres sentits funcionen de manera independent: quan sentim, només sentim; i quan veiem, només veiem. Partint d'aquesta creença seria raonable pensar que un estímul visual no és capaç de distorsionar la nostra manera de percebre el so. Tot i això, la realitat és que sí que pot, ja que les nostres experiències perceptives són producte d'un complex procés de barreja d'informació, mateixa barreja que dóna origen a un peculiar fenomen: l'efecte McGurk. Per resoldre tots els dubtes parlarem amb

-Les obres a la Rambla començaran el 3 d'octubre

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

05:00H | 24 OCT 2024 | BOLETÍN