PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa de l'01 de desembre del 2022.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-Arranca la campanya per l'acompanyament de gent gran "Quin és el teu desig?"

En aquestes dates nadalenques hi ha un punt de nostàlgia, es troben a faltar les reunions i celebracions en família, i és quan es nota més aquesta soledat no desitjada, sobretot en la gent gran. L'organització Amics de la Gent Gran ha llançat una campanya per recaptar fons per fer front a aquesta situació i poder acompanyar a la gent gran durant aquestes festes. La campanya porta com a títol Aquest Nadal, quin és el teu desig? Parlarem amb el

-Com fer que la successió no sigui un problema?

- El síndic demana més monitors per a nens amb necessitats especials

Arran d’una queixa ciutadana, la Sindicatura de Greuges ha analitzat la manca de monitoratge de suport en les activitats per a infants amb diversitat funcional, i ha traslladat a l’Institut Barcelona Esports (IBE) una sèrie de recomanacions perquè no es vulnerin els drets d’aquestes persones.

Sense monitoratge de suport a l’activitat de piscina

Una família barcelonina va presentar una queixa a la Sindicatura de Greuges per exposar la seva disconformitat per la no assignació de monitoratge de suport per a la seva filla en l’activitat de piscina d’un Centre Esportiu Municipal (CEM) de la ciutat.

-Arriba la “resiliència” de Beret

L'artista sevillà ens ve a presentar

el seu nou disc. En aquest nou treball trobem Estopa, Omar

, Morat,

,

i

, sis col·laboracions que treuen a la llum la naturalesa camaleònica de Beret i que enriqueixen encara més el seu segon treball en estudi. Ens dona més detalls el mateix artista,

- Per què et vas quedar amb el segon cognom com a nom artístic?

Perquè Álvarez és molt comú i Francisco ja ni et dic. Beret és un cognom francès i som poquets a Espanya. Com Beret és curt, és comercialment perfecte.

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

18:00H | 23 OCT 2024 | BOLETÍN