PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 14 de març del 2023 des de Mollerussa amb motiu del 150 aniversari de la fira de Sant Josep.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui hem fet Herrera a COPE Catalunya en directe des del centre cultural de Mollerussa amb motiu del 150 aniversari de la Fira de Sant Josep. La fira de maquinària agrícola referent a Catalunya.

La referència firal de Mollerussa es remunta a l’any 1872 amb el naixement de la Fira de Sant Josep, certamen de caràcter eminentment agrícola catalogat actualment com La Fira Catalana de la Maquinària Agrícola i de reconeixement internacional.

La centenària fira que avui coneixem poc té a veure amb la que va sorgir llavors a proposta d’un grup de mollerussencs, els quals van proposar al seu batlle la celebració en aquesta població “que està situada al mig d’una comarca bastant numerosa i no havent-hi en la seva rodalia cap mercat ni fira (…), se celebrés un dia cada setmana de mercat i dos fires anuals, perquè (….) reportarien alguns beneficis a la població i comoditats als pobles veïns”.

Naixia la Fira de Sant Josep, un certamen que va començar com a fira de bestiar i donant resposta a les necessitats d’una època i d’una comarca.

A més, hem tractat el següent tema:

-Saben les empreses com utilitzar les xarxes socials?

Les

són una polèmica i sobretot després de la pandèmia on hi ha molts punts i molts fronts per assolir. En aquest cas parlarem de

Tenim amb nosaltres a

Efectivament, per una part donem el

Per una altra banda,

Temas relacionados

Programas

Último boletín

18:00H | 22 OCT 2024 | BOLETÍN