TIBIDABO

El nou espectacle làser del Tibidabo

L'espectacle té lloc, de dimecres a diumenge, a les 21.30 hores en la plaça dels Somnis, abans del tancament del parc.

00:00

El nou espectacle làser del Tibidabo

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

El parc d'atraccions Tibidabo ofereix un nou espectacle durant les nits d'estiu. Làser Xou, com es denomina, és una exhibició que omple el parc de llum, música i color per a repassar la història del cinema amb efectes lumínics i sonors.

L'espectacle té lloc, de dimecres a diumenge, a les 21.30 hores en la plaça dels Somnis, abans del tancament del parc. A més, durant el mes d'agost, el Tibidabo amplia el seu calendari d'obertura i obre tots els dies d'11.00 hores a 23.00 hores.

El 16 de juny de 1900 comencen les obres dels accessos al cim del Tibidabo, amb un tramvia (conegut popularment com el Tramvia Blau) i un funicular. Paral·lelament, al cim, els treballs continuen amb l'aplanament i construcció de terrasses i edificis. El 29 d'octubre de 1901 se celebra la inauguració oficial de les noves instal·lacions i, paradoxalment, el funicular és la primera gran atracció del Parc d'atraccions atès el caràcter innovador a l'època d'aquest singular mitjà transport. Aquell any també arriben els primers punts d'oci, com ara les bàscules automàtiques i màquines de venda de postals.

La primera dècada es caracteritzarà per petites diversions com telescopis i prismàtics, gronxadors, tir Flobert, jocs de bitlles, els miralls, autòmats, estació de coloms missatgers, etc.; així com una gran quantitat d'actes de tots tipus: Cors d'en Clavé, bandes militars, orquestres i ascensions en globus, entre d'altres. Pel que fa als edificis, s'obren el Gran Cafè Restaurant Tibidabo i l'hotel Restaurant Coll, a més de la gran sala de festes, on s'intenta, sense aconseguir-ho, obrir algunes dependències com a casino.

La directora del parc, Rosa Ortiz, ens ha explicat totes les novetats d'aquesta temporada d'estiu a Migdia a COPE Catalunya (àudio)

Programas

Último boletín

16:00 | 24 oct 2024 | boletin