El sector turístic no enten que el Govern faci crides al turisme estranger però titlli la situació de crÍtica

00:00

El sector turístic no enten que el Govern faci crides al turisme estranger però titlli la situació de crítica

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

El sector del turisme ha rebut com una galleda d’aigua freda l’anunci del govern britànic que imposarà una quarantena obligatòria a totes les persones que entrin al país provinents de Espanya. Una mesura que s’afegeix a la recomanació del govern francès de no viatjar a Catalunya. Per a molts, es tracta de l’estocada final a un sector que ja va quedar molt castigat pel confinament i que confiava en la temporada d’estiu per intentar salvar els mobles.A Herrera Cope Catalunya catalunya hem parlat amb el President de lšassociació Empresarial d Agències de viatges,ACAVE , Martín Serrate;

"Ens han caigut un 20% de les reserves. Qui se’n va de vacances si després t’has de passar 14 dies tancats a casa? Per molta voluntat que tingui la gent, no és viable que se’ns vegi com a destinació"

Poques esperances en les crides del Govern de la Generalitat

El sector tampoc es mostra gaire optimista amb les diverses campanyes per presentar Espanya com a destinacions segures. Tampoc la crida que ha fet el president, Quim Torra, que aquest matí s’ha adreçat en anglès als turistes estrangers per demanar-los que no cancel·lin les reserves a Catalunya perquè és un destí turístic responsable on se segueixen els protocols de seguretat. El sector, però, troba contradictori que Quim Torra animi el turisme i alhora alerti que la situació a Catalunya és crítica .

Martín Serrate President de ACAVE "El que diu el president és una cosa, però hi ha unes informacions que no poden controlar i que estan provocant alarma"

Aquest i altres temes pròxims pots trobar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13.00 i fins a les 14.00 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

17:00H | 23 OCT 2024 | BOLETÍN