CINEMA

"Tiburón Blanco" una pel·lícula que et pots estalviar

"L'únic desig que té l'espectador és que el tauró es mengi als protagonistes com més aviat millor."

00:00

"Tiburón Blanco" una pel·lícula que et pots estalviar

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.

"TIBURÓN BLANCO"

Una escapada en hidroavió a la Gran Barrera de Coral australiana es converteix en un malson per a un grup de joves quan són atacats per un gegantesc tauró blanc.

Encallat en alta mar sobre un fràgil bot salvavides, el grup haurà d'usar tot el seu enginy per a resistir a la monstruosa amenaça que els aguaita sota l'aigua.

"QUO VADIS, AIDA?"

Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa de traductora per a l'ONU en la petita ciutat de Srebrenica. Quan l'exèrcit serbi ocupa el poble, la seva família està entre les milers de persones que busquen refugi en els camps de l'ONU.

Com participa en les negociacions, Aida té accés a informació important. Què li passarà a la seva família i la seva gent? Seran rescatats o moriran? Què hauria de fer ella sobre aquest tema?

"MASACRE, VEN Y MIRA"

Pel·lícula per encàrrec per a celebrar el 40 aniversari de la victòria aliada en la Segona Guerra Mundial. Relata, a través dels ulls d'un nen progressivament endurit pel sofriment, la matança sistemàtica dels habitants dels llogarets bielorussos, més de 600, durant la guerra.

reestrena a Espanya (còpia restaurada): 7 maig 2021.