EMPRESES

El torró de Sant Jordi

És un torró de xocolata rosa amb pètals caramel·litzats i pètals naturals deshidratats per sobre

00:00

El torró de Sant Jordi

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

La marca Virgínia ha proposat fusionar tots els elements d’aquest dia tan especial a Catalunya i incloure la proposta especial del torró de Sant Jordi a la celebració, que està disponible a la seva botiga online de Virgínia, el preu és de 7,50 euros. La companyia va incorporar els elements més simbòlics del dia per produir la seva versió especial de la tradicional rosa de Sant Jordi, és a dir, la seva versió especial de torró de xocolata de rubí i pètals de rosa de caramel. Segons l’empresa, l’aroma insinuat és el resultat de la fragància floral original i agradable (també comestible) produïda pels pètals de rosa caramel i els pètals de rosa naturals que decoren l’exterior.

Aquesta fórmula suau i cruixent és el resultat d’una col·laboració entre el Virginia Nougat Master i els famosos professionals del Barcelona Culinary Institute (CIB), i ha guanyat dues estrelles del “Excellent Taste Award” (Brussel·les). El producte es presenta en tires catalanes de 300 grams de llarg amb un envàs transparent decorat amb roses vermelles tradicionals. Parlarem amb el senyor Jordi Àngels, director de Virginias.

-Com és aquest torró de Sant Jordi per Virginias?

És un torró de xocolata rosa amb pètals caramel·litzats i a la vegada pètals naturals deshidratats per sobre i tot és comestible.

-D'on surt aquesta idea?

A França es menja torró tot l'any i aquí a Catalunya cada vegada va sortint més de les dates de Nadal. La nostra intenció d'ençà que vam comprar a l'empresa ha sigut desestacionalitzar el producte i aquesta és una de les propostes.

-On ho podem trobar?

A Agramunt es pot trobar a les nostres botigues i també per internet a virginias.es. De fet hem tingut moltes comandes i s'ha creat un bon rebombori.

-Creus que els torrons acabaran sent grans obres d'art de xocolata?

En aquest moment el torró ha sortit del típic torró clàssic com és el tou i dur. Hem fet coloracions amb el Jordi Cruz i amb altres cuiners per fer grans bombons traslladats també al torró.