"Moncloa y Generalitat se han entregado a la filtración de información para tratar de salvar críticas" Carlos Herrera
Proposta ACT: Parlem del futur de l'enoturisme i les noves propostes entorn a aquesta activitat amb Núria Sala, directora d' Enoturisme - Penedès Redacción Digital
Film & Cook con una programación que combina la proyección de películas de temática culinaria y exhibiciones de chefs, con Albert Adrià Redacción Digital
Hoy con Sergio Parra habla decarreteras magnéticas, colinas misteriosas donde parece que estamos ascendiendo y estamos descendiendo Redacción Digital
Fernando Tomás de Viajes El Corte Inglés y Abigail Sigüenza responsable de la oficina de promoción turística de Nueva York con nosotros Redacción Digital
Tira Milles COPE: Parlem amb Araceli Segarra, la primera dona espanyola que va pujar a l'Everest Redacción Digital
Hoy con Adrian Cragnolini "Parques Nacionales, entre la sostenibilidad y el negocio" Redacción Digital
Con Urike Bonhet hablaremos de Nuremberg, la ciudad del juguete y de Alberto Durero Redacción Digital
Ramon Riera, diputat de turisme per la diputació de Barcelona parlarem dels hàbits i percepcions dels turistes russos Redacción Digital
Descubrim la cuina de PauArenos i el seu nou llibre "Hecho en casa" on es proposa fer-nos nostres els plats partint de les seves idees Redacción Digital
La Reflexió de la setmana: Quina és la tendència turística dels viatgers europeus? Enric Domingo Redacción Digital
La Mirada: Comentem amb Ruth Estellers Artur Isal aquesta fotografia d'un cotxe en un dia de pluja al Malecón, la Habana. Redacción Digital
El enòleg Agustí Torelló Sibill posa en marxa un nou projecte al Penedès: El céller AT Roca. Redacción Digital
"Moncloa y Generalitat se han entregado a la filtración de información para tratar de salvar críticas" Carlos Herrera