Eurostars Grand Marina 5* G.L. crea una campanya per atreure el turisme local.
“Vine a sopar i et convidem a dormir”, una promoció que ens permet conèixer l'Eurostars Grand Marina 5* G.L. a molt bon preu.
“Vine a sopar i et convidem a dormir”, una promoció que ens permet conèixer l'Eurostars Grand Marina 5* G.L. a molt bon preu.
Castanyes Viladrau, és una empresa que es dedica a la recollida de les castanyes, a l'elaboració de productes amb el fruit i a fer visites guiades als boscos del Montseny, on trobe
La marca té el reconeixement mundial de sommeliers i gastrònoms, ha rebut tots els premis possibles pels seus xampanys.
60 viajes inolvidables en todo tipo de barcos
"El 14-F no se celebrarán elecciones, por la pandemia y porque Junts hará todo lo posible para no convocarlas"
Té com a objectiu contribuir al coneixement i el respecte de la geografia humana, natural i mediambiental de Catalunya i del món.
La companyia programa nous vols, llença noves rutes i recupera els paquets vacacionals amb les illes Canàries.
Ens permet fer reserves, a més de 3.000 hotels dels cinc continents, en packs de tres, sis i dotze hores.
La diversificació per la qual aposta el país s'ha centrat en cinc grans blocs: Tecnologia, Sanitat, Educació, Cultura i esports i les activitats agrícoles i mediambientals.
El objetivo es descubrir un edificio singular, muy singular, es de verdad, pero parece que sea mentira.
Reservas hasta el nueve de noviembre, para viajar en noviembre y diciembre.
El celler torna a elaborar el vermut que comercialitzava el 1920, també ha mantingut l'etiqueta original
A Ca Rosset, tenen avellanes de la DOP de Reus, i ens asseguren que ara, es troben en el seu millor moment. Tota la informació a Gastroteca.cat
Del 1 al 8 de noviembre una treintena de restaurantes de Córdoba y su província, ofrecen tapas elaboradas por reconocidos chefs
Per la seva diversitat a Camerun se li ha posat el sobrenom d'Àfrica en miniatura
Martí Sarrate, president de l'associació, preocupat per la situació que viuen les agéncies de viatges, a causa de la COVID-19
El youtuber, desvela en “No insultes Gilipollas” algunos de los malos momentos vividos por las críticas de sus seguidores y como vive su profesión.
François Chartier, sumiller, escritor, gastrónomo y uno de los mejores especialistas en aromas, nos revela su importancia en la vida cotidiana.