CINEMA

"Lupin III: The First" acció trepidant d'un personatge d'animació mític

Magistral pel·lícula d'animació per ordinador amb cort de dibuix clàssic.

00:00

"Lupin III: The First" acció trepidant d'un personatge d'animació mític

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Víctor Esquirol és crític de cinema i cada divendres ens recomana i analitza tres pel·lícules d'estrena i si no hi ha estrenes... tres pel·lícules de les diferents plataformes. El cinema mai acaba. Aquestes són les tres recomanacions d'avui:

"LUPIN III:THE FIRST"

El carismàtic lladre Arsene Lupin III fa equip amb una dona anomenada Letizia per a intentar trobar i robar el Diari Bresson, un tresor que ni tan sols el seu llegendari avi Arsene Lupin va poder obtenir.

Aquesta aventura portarà a Lupin i el seu pintoresc equip a revelar una conspiració Nazi, tractar d'escapar de la policia i intentar salvar al món... Adaptació en animació 3D per ordinador de "Lupin III", l'aclamat manga creat per Monkey Punch, que s'ha convertit en una icona al Japó.

"NOTICIAS DEL GRAN MUNDO"

Cinc anys després de la fi de la Guerra Civil estatunidenca, el capità Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), veterà de tres guerres, viatja de ciutat en ciutat narrant notícies, parlant de presidents i reines, de lluites glorioses, devastadores catàstrofes i apassionants aventures que tenen lloc en qualsevol racó del món.

Un dia, en les planes de Texas, el capità coneix a Johanna, una nena de deu anys segrestada sis anys enrere per la tribu Kiowa, i que durant aquest temps va ser educada com un d'ells.

Johanna, en contra de la seva voluntat, ha d'anar-se a viure a casa dels seus oncles, un lloc hostil i desconegut per a ella. El capità Kidd accepta lliurar a la nena als seus tutors legals. En el viatge, tots dos recorreran centenars de quilòmetres a través d'una inhòspita naturalesa, i hauran d'enfrontar-se a enormes dificultats, humanes i naturals, en cerca d'un lloc al qual puguin dir “llar”.

"CRASH"

Una nit, James Ballard estrella el seu cotxe contra el d'Helen i tots dos són ingressats en un hospital. El sorprenent és que immediatament després del xoc els dos van experimentar una estranya atracció mútua.

A partir de llavors, la vida de James es precipitarà cap a un món fosc i prohibit, dominat pel perill, el sexe i la mort.

Programas

Último boletín

18:00H | 09 OCT 2024 | BOLETÍN