CINEMA

Pel.lícules de confinament. "Tiempo de caza" l'esplendor del cinema coreà

Víctor Esquirol es crític de OtrosCinesEuropa i cada divendres ens parla sobre el setè art al programa.

00:00

Pel.lícules de confinament. "Tiempo de caza" l'esplendor del cinema coreà

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Torna el Víctor Esquirol a La Linterna catalunya per aconsellar-nos pel.lícules per fer més soportable el confinament. Víctor Esquirol es crític de OtrosCinesEuropa i cada divendres ens parla sobre el setè art al programa.

Aquestes són les tres d'aquesta setmana.

-Tiempo de caza. (netflix)

En un futur pròxim, una crisi financera colpeja Corea i sorgeixen barris marginals. En aquestes àrees, un grup de joves comet delictes per a sobreviure. Tres facinerosos planegen robar diners per a abandonar el distòpic món en el qual viuen i aconseguir un paradís llunyà, però amb això atreuen l'atenció d'un brutal assassí.

El seu director és el coreà Yoon Sung-hyun, a més també és el guionista. La pel·lícula la podreu trobar a Netflix.

-La audición (filmaffinity)

Anna ensenya violí en una escola per a joves músics de Berlín. En contra del criteri dels seus col·legues, la professora aprova l'ingrés d'Alexander, un nen en el qual detecta un notable talent. Li instrueix amb gran dedicació i afecte, i aviat li dedica més atenció que al seu propi fill de deu anys. Sorgeix la rivalitat entre tots dos nois, i el matrimoni d'Anna es trontolla. Aquesta s'obsessiona cada vegada més amb portar-li pel cap alt alt.

La pel.lícula està dirigida per Ina Weisse amb guió de Daphne Charizani i la pròpia Ina Weisse. La podreu trobar a Filmaffinity.

-Wildlife. (Movistar+)

Montana, dècada de 1960, Joe, un noi de 14 anys e únic fill de *Jeanette i Jerry, una mestressa de casa i un jugador professional de golf, és testimoni de com el matrimoni dels seus pares es fa trossos. Joe haurà de fer-se adult abans d'hora.

Dirigida per Paul Dano amb guió del propi Paul Dano, Zoe Kazan basat en una novel.la de Richard Ford.