CINEMA

"Karen" una deliciosa memòries d'Àfrica espanyola

Un retrat íntim dels últims temps a Àfrica de la colona danesa Karen Blixen.

00:00

"Karen" una deliciosa memòries d'Àfrica espanyola

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.

"KAREN"

Un retrat íntim dels últims temps a Àfrica de la danesa Karen Blixen, escriptora que signava com Isak Dinesen.

Especialment es narra la particular relació de Blixen amb el seu criat somali Farah Aden. Una estranya amistat en la qual diferències que semblen insalvables es dilueixen davant un enteniment ancestral. Ella tenia una granja a Àfrica, al peu dels pujols de Ngong.

"SHORTA, EL PESO DE LA LEY"

A la Dinamarca actual, una societat multicultural, segregada i plena de tensions racials, Talib, un jove immigrant de segona generació, entra en coma estant sota tutela policial.

Mentre els agents de policia Høyer i Andersen fan una patrulla rutinària pel gueto de Svalegarden s'anuncia la mort del jove, notícia que deslliga violents disturbis en el veïnat, que es converteix en un infern sense sortida per als agents.

"EXPEDIENTE WARREN: CONJURING 3"

Ambientada en els anys 80. Ed i Lorraine Warren hauran d'afrontar un nou cas que es presenta amb un home, Arne Cheyne Johnson, que és acusat d'assassinat.

Un nou lliurament d'aquesta franquícia que afronta el repte de prescindir de James Wan després de les cambres. En el seu lloc estarà Michael Chaves, responsable de "La Llorona".

Programas

Último boletín

13:00H | 26 OCT 2024 | BOLETÍN