CANVI CLIMÀTIC

La mala premsa de la carn

En els darrers temps, menjar carn té mala premsa, però ni la ramaderia ni la pesca són les úniques que contaminen.

00:00

La mala premsa de la carn

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

La setmana passada el ministre va fer unes declaracions i el sector de la carn de tota Espanya va posar el crit al cel. Avui volem reflexionar sobre el tema de per què la carn està patint problemes com per exemple si proporciona una bona alimentació o el canvi climàtic. Per què en aquest moment la carn està tan criminalitzada? En el programa d'avui d'animal catedràtic de nutrició i endocrinòleg esportiu,

Hi ha coses que no puc arribar a entendre, com es pot arribar aquesta situació per opinions minoritàries. L'alimentació és una estructura bioquímica i no una filosofia ni una ideologia, però, en canvi,

donant una impressió que no és correcte no és exactament el que la gent entenent el que està passant amb la carn.

Necessitem energia per viure i la podem obtenir de diferents maneres, ho podem fer a través dels vegetals, així i tot, necessitem una altra matèria viva per poder extreure energia d'ells i d'aquesta classe només n'hi ha tres; herbívors, carnívors i omnívors. Herbívors ho treuen de les plantes els carnívors de la carn i els omnívors que som nosaltres necessitem les dues. Cada aliment té el seu lloc tant la fruita, la carn, els llegums o el peix. Per tenir un bon funcionament en el nostre cos, s'aconsella menjar carn tres o quatre vegades a la setmana, la fruita per exemple hem de menjar tres peces al dia... Si no donem les quantitats que el nostre cos necessita, portarem una alimentació deficitària.

Venen de mal entesos. Primer de tot, la nutrició és química i quan alterem la nostra alimentació passen coses dolentes, però això prové d'una certa sensibilitat amb els animals.