PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 29 d'abril del 2022.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-Com ens afecta als consumidors el topall del preu màxim del gas?

La crisi energètica que estem patint, sobretot a la guerra a Ucraïna, tot i que els preus ja havien pujat abans. Possiblement, en el nostre país el subministrament no afecta tant perquè el principal proveïdor de gas és d'Algèria o als Estats units amb el gas liquat i de moment no hi ha una por per manca de subministrament però si de preu. Així mateix, Espanya Portugal han aconseguit que s'accepti un preu màxim de 50 euros per megawatt. Parlarem amb el

La primera matisació que volia fer és que sí que és veritat que la guerra d'Ucraïna ha tingut un impacte en els preus de l'energia, però ha estat molt limitat en el temps i podríem dir que va arribar al seu

entorn del dia 3 de març, és de dir, pocs dies després de començar la guerra i que en aquests moments el preu del gas natural és molt semblant al que havíem tingut el mes d'octubre de l'any passat. Hi ha hagut un efecte transitori, però no és permanent.

- El lema "salvem correus" vol denunciar el desmantellament del servei postal públic

Ahir va haver un tancament de delegats i delegades de comissions obreres i d'UGT a l'oficina principal de

sota el lema

L'objectiu és denunciar el desmantellament del servei postal públic i la mala situació econòmica de Correus i això produeix una precarització laboral a conseqüència d'una mala gestió, segons els sindicats. Parlarem amb la

Ens hem tancat com un acte de protesta durant el dia d'ahir per què entenem que està dintre d'una campanya de reivindicacions i mobilitzacions, que tant comissions obreres com UGT, estem duent a terme i al llarg de les setmanes farem més actes fins a arribar a l'horitzó què és la vaga de l'1,2 i 3 de juny.

- "Eva aprende" i "José aprende" els contes interactius per a nens amb autisme

El procés de lectura pot arribar a ser una tasca difícil de dur a terme per a nens i nenes amb trastorn de l'espectre de l'autisme (TEA).

Sovint, aquesta realitat suposa importants barreres en el seu desenvolupament personal i social, incrementant el risc de fracàs escolar i d'exclusió social.

En aquest context, la Fundació Orange, entitat sense ànim de lucre, ha posat en marxa ‘Eva Aprende’, una col·lecció de contes infantils especialment desenvolupada per a nenes amb autisme, que en mesos pròxims es trobarà recollida també en una aplicació mòbil gratuïta que portarà el seu mateix nom.

‘Eva Aprende’ es tracta de la versió femenina de ‘José Aprende’, l'app de la qual ha aconseguit més de 150.000 descàrregues des del seu llançament en 2016.

-"Alcarràs" s'estrena a la pantalla gran

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Tres estrenes que cada cop més ens apropan a una normalitat al cinema. (Àudio).

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

17:00H | 25 OCT 2024 | BOLETÍN