PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 31 de gener del 2023

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-Cap a on va l'urbanisme de Barcelona?

En els darrers anys estem vivint una transformació estructural de Barcelona com poden ser per exemple les polèmiques superilles. Parlem amb

No, en absolut. No és una reforma estructural, es tracta d'una reforma tàctica perquè no té raons estructurals darrere sinó raons de conveniència per utilitzar a Barcelona i la situació de crisi tècnica que tenim, com el clima i l'economia per aconseguir vots electorals, és pura tàctica.

- Arrenca l'ISE la fira tecnològica més important del Món

Els congressistes que omplen des d'aquest dimarts els passadissos del saló ISE es mostren optimistes davant el potencial del sector audiovisual tot i la crisi que afecta el sector tecnològic, amb acomiadaments recents a grans empreses presents a la cita com Microsoft o Google.

Aquest matí, s'hi veien delegacions vingudes de països com la Xina o l'Índia, que a les anteriors edicions del saló es van veure afectades per les restriccions del coronavirus. "El sector està creixent perquè durant la pandèmia la gent va invertir en cases i oficines connectades", explica a l'ACN Kapil Thirwani, de l'empresa Munro. Diana Rojas, vinguda de Colòmbia, destaca que a hores d'ara "l'oportunitat del mercat és enorme".

Una de les empreses catalanes que hi participen es Newtonlab Space presentant un aparador hologràfic.

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

11:00H | 23 SEP 2024 | BOLETÍN