TECNOLOGIA

Multa de 2.420 milions d'euros a Google per abús de posició dominant

A la companyia només li queda recórrer davant Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

00:00

Multa de 2.420 milions d'euros a Google per abús de posició dominant

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Tots els dimarts Eduard Porta, expert en comunicació i tecnologia mòbil, ens explica les novetats tecnològiques de la setmana a Migdia a COPE Catalunya i Andorra. (àudio)

-Poc M4 Pro 5G, una gamma mitjana amb Dimensity 810, pantalla 90 Hz i càrrega ràpida de 33 W des de 229,99 euros

La submarca de Xiaomi, torna a la càrrega amb un nou mòbil que arriba just a temps per al Black Friday.

El Poc M4 Pro 5G, un dispositiu que s'ha posat a la venda aquesta setmana amb l'objectiu de conquistar la gamma mitjana millorant lleugerament gairebé totes les característiques i especificacions de el Poc M3 Pro 5G, que va arribar a les botigues fa just mig any.

Poc M4 Pro 5G presenta una pantalla FHD+ (2400 x 1080) de 6,6 polzades i una taxa de refresc de 90 Hz, equipa un Dimensity 810 amb 8 nuclis fins a 2,4GHz que ha seguit un procés de fabricació de 6 nm. Per part seva, la bateria conserva els 5.000mAh, però la càrrega ràpida deixa enrere els 18 W i puja fins als 33 W.

-Microsoft celebra els 20 anys de la marca Xbox

Ahir es van celebrar els 20 anys d'aquesta divisió de Microsoft. Una de les maneres de celebrar el 20 aniversari de Xbox és donar un cop d'ull enrere amb un avanç del documental Power On sobre la història de Xbox

A més d'ampliar el programa de retrocompatibilitat de Xbox amb més de 70 jocs i anunciar la posada en marxa de el multijugador d'Halo: Infinite.

La Justícia europea confirma la multa de 2.420 milions d'euros a Google per abús de posició dominant

El Tribunal General de la Unió Europea ha donat per bona la batalla i estratègia de la Comissió Europea contra els gegants tecnològics estatunidencs en confirmar la multa de 2.420 milions d'euros que li va imposar a Google per abús de posició dominant en relació al comparador de preus Google Shopping.

Perduda aquesta apel·lació, a la companyia només li queda recórrer davant Tribunal de Justícia de la Unió Europea

Programas

Último boletín

02:00H | 27 OCT 2024 | BOLETÍN