OCI

S'estrena "Company" el musical adaptat per l'Antonio Banderas

És tracta d'una nova versió de l'obra escrita per Stephen Sondheim estrenada el 1970.

00:00

S'estrena "Company" el musical adaptat per l'Antonio Banderas

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Avui dilluns dia 2 de maig s'estrena al teatre

versionat per l'artista

i protagonitzat per

Avui el tenim al programa per donar-nos més detalls.

Un musical d'aquells que s'han de conèixer i veure en directe, a més a més és un luxe que Antonio banderes l'hagi portat a Barcelona, estic molt content que els meus pares em puguin veure de ben a prop.

És un déu, estem parlant de la màxima autoritat dels musicals i just va morir abans de Nadal. Va donar la coincidència que feia dos dies havia vingut a veure'ns una persona del seu equip i va sortir encantat, ens va confessar que a ell li encantaria i que faria tot el possible per portar-ho, però al cap de dos dies ens vam assabentar que havia mort i va ser molt dur.

A Màlaga va ser un èxit rotund, cada nit plena, la gent en peus i capitanejat per Antonio Banderas, imaginat!

Si, hem de tenir en compte que partim de la base que l'espectacle és molt bo i a part si li vas sumant totes més aspectes, acaba sent un èxit.

El personatge principal es diu Bobby Com li diuen els amics i ell pensa que perdrà més que guanyarà estan amb algú. Podríem dir que és aquest punt de la vida on et replanteges si casar-te, formar una família o pel contrari, continuar solter. Ell va veient les històries amoroses dels seus amics que són completament diferents, però que en el fons totes funcionen.

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

17:00H | 25 OCT 2024 | BOLETÍN