SOLIDARITAT

Torna el calendari solidari Talita amb la seva vintena edició

L'objectiu principal del Calendari Solidari Talita és sensibilitzar a la societat i afavorir la inclusió dels nens i joves amb discapacitat intel·lectual.

00:00

Torna el calendari solidari Talita amb la seva vintena edició

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Fundació va presentar a l'Hotel H10 Art Gallery de Barcelona el Calendari Solidari Talita 2022, de nens, nenes i joves amb discapacitat intel·lectual i famosos, que enguany celebra la seva vintena edició.

L'acte de presentació comptarà amb la participació d'alguns nens i joves protagonistes del calendari, que vindran acompanyats dels seus familiars i amics.

En el Calendari Solidari Talita 2022 participen els nens i famosos següents: Manuel i Miguel Poveda (gener); Claudia i Andrea Guasch (febrer); Yago i Michelle Jenner (març); Biel i Tortell Poltrona (abril); Valeria i Jorge Blass (maig); Biel i Guillermina Baeza (juny); Ingrid i Jessica Vall (juliol); Pablo i Núria Fergó (agost); Adara i Nil Moliner (setembre); Mariona i Joan Mir (octubre); Laura i Jordi Vilà (novembre), i Miquel i Beret (desembre), a més de Ona i el Dr. Josep Tabernero. Les fotografies són d'Arnau Dalmases i Toni Santiso.

Durant la presentació, els assistents han pogut veure el making off del calendari i alguns dels participants han explicat al públic la seva experiència.

L'objectiu principal del Calendari Solidari Talita és sensibilitzar a la societat i afavorir la inclusió dels nens i joves amb discapacitat intel·lectual. El calendari també serveix per a recaptar fons.

L'organització treballa perquè aquests nens es formin en una escola ordinària que els capaciti per a gaudir d'una vida personal i professional digna.

Destaca la col·laboració de la revista Hola, Fundació La Caixa, Precon, Ciments Molins, Promsa, La Vanguardia, C.H. Robinson, Torraspapel, Marea, Amiblu, Garmin i H10 Hotels.

Talita, Fundació Privada atén, ajuda i fa costat a nens, nenes i joves amb discapacitat intel·lectual i/o necessitats educatives específiques, perquè desenvolupin al màxim les seves capacitats, i pretén sensibilitzar a la societat perquè es visqui la discapacitat amb la normalitat i el respecte necessaris, amb la finalitat que aquestes persones s'integrin socialment.

Com cada any, el calendari es pot aconseguir trucant al telèfon 93 434 43 55 o bé a través de la pàgina web fundaciotalita.org/ fent un donatiu de 7 euros; també, a través de Bizum (01044). Enguany, s'han editat 120.000 exemplars del calendari.

Programas

Último boletín

01:00H | 27 OCT 2024 | BOLETÍN