CINEMA

Una aposta arriscada "cowboy de Copenhague"

Narra la història de Miu, una jove i enigmàtica heroïna que és venuda com un amulet humà.

00:00

Una aposta arriscada "cowboy de Copenhague"

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

L'home que menja cinema, Taisán Kao, ens fa propostes de pel.lícules per veure aquest cap de setmana.

"Cowboy de Copenhague"

Narra la història de Miu, una jove i enigmàtica heroïna. Ella és una dona amb estranys poders sobrenaturals que va ser venuda com un amulet humà durant tota la seva vida, per la qual cosa ara vol venjar-se dels quals li van fer mal.

Per a això, s'infiltra en el món criminal clandestí de Copenhaguen, a la recerca del seu nèmesis Rakel. Això, mentre navega per un viatge “a través d'una odissea.

En aquesta travessia, la nostra protagonista redefinirà el seu futur, en avaluar les relacions entre ella, la dona que alguna vegada la va trair i els obstacles que es creuin en el seu camí.

"Los crímenes de la academia"

Història ambientada en 1830 sobre un veterà detectiu, Augustus Landor, que intenta resoldre uns assassinats comesos en West Point amb l'ajuda d'un jove cadet al qual el món coneixeria després com Edgar Allan Poe.

"WEIRD: The Al Yankovic Story"

"Weird Al" Yankovic narra la seva història des de ser un nen prodigi fins a convertir-se en una llegenda musical, un absurd periple en el qual coneix a Madonna, a Pablo Escobar i a altres membres de la indústria musical.