CINEMA

"West Side Story". Si ho fa Spielberg és bo

Sense tocar una coma del guió i sense introduir cap novetat, Spielberg aconsegueix mostrar-nos una meravella musical remasteritzada.

00:00

"West Side Story". Si ho fa Spielberg és bo

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Unes estrenes, que després de l'aturada pandèmica, estan posant tota la carn a la graella... i ara ve Nadal. (àudio)

"West side story"

Els adolescents Tony i María, malgrat tenir afiliacions amb colles de carrer rivals, els Jets i els Sharks, s'enamoren a la ciutat de Nova York en la dècada dels 50.

Nova versió del llegendari musical '*West Side Story', al seu torn adaptació d'una famosa obra de teatre de Broadway, que modernitzava la història de 'Romeo i Julieta', de Shakespeare.

"Matrix resurrections"

Neo viu una vida normal i corrent a San Francisco mentre el seu terapeuta li prescriu pastilles blaves. Fins que Morfeo li ofereix la pastilla vermella i torna a obrir la seva ment al món de Matrix.

"Silent Night"

Mentre el món s'enfronta a l'apocalipsi, un grup de vells amics es reuneix per a celebrar el Nadal en una idíl·lica casa de camp al Regne Unit. Incomodats per la idea de la inevitable destrucció de la humanitat, decideixen afrontar la situació amb tranquil·litat, obrint una altra ampolla de Prosecco i continuant amb la celebració…

Però, per molt que vulguin fingir normalitat, tard o d'hora, hauran de fer front a la idea que és la seva última nit.