PROGRAMES

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Programa del 24 de maig del 2021.

00:00

Migdia a COPE Catalunya i Andorra

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Avui hem tractat els següents temes:

-El banc de llet materna celebra el seu desè aniversari

El Banc de Llet Materna arriba al 10è aniversari havent superat una etapa difícil causada per la pandèmia. Les restriccions van obligar a suspendre la recollida de la llet durant els mesos de març, abril i maig del 2020.

En aquests moments, tot i que s’ha recuperat l’activitat plenament, encara són necessàries més donants i més donació.

En aquests deu anys, més de 5000 mares s’han fet donants de llet materna i s’ha arribat als gairebé 10.000 litres subministrats a les maternitats catalanes.

El primer nadó prematur que va rebre llet materna donada va ser el Pau, nascut a la setmana 28.

-Es disparen les reserves d'intercanvi de cases a nivells pre-covid

La fi de l'estat d'alarma al nostre país, cosa que significa que les Comunitats Autònomes tornen a obrir de nou permetent que sigui possible viatjar pel nostre país sense restriccions.

Aquestes ganes de viatjar també s'han vist reflectides en les últimes xifres de peticions d'intercanvis de cases, la qual va registrar un augment en el nombre de cerques durant la jornada del 9 de maig, dia en què es posava fi l'estat d'alarma als nostres país. La plataforma homexchan geva registrar un augment del 56% en comparació amb les cerques realitzades en aquest mateix dia en 2019, en període pre-covid.

-”A golpes de fe” el nou tema de Yoly Saa

S'ha publicat “A golpes de fe” que és el clar exemple que Yoly Saa està còmoda en molt estils musicals, mostrant-nos un so que no havíem escoltat fins avui i amb aquesta manera d'escriure que tant la caracteritza. És una d'aquestes cançons que afermen el projecte d'aquesta jove gallega.

En aquesta última etapa de l'artista estem veient com a més de la composició dels temes també està assumint la co-producció dels mateixos al costat dels seus ja inseparables Pablo Estrella, Andrés Terrón i Apollo Vice.

-Quins tipus de bufetades hi ha?

Cada dilluns a Migdia a COPE Catalunya i Andorra, Alfred López, divulgador científic i autor de la saga de llibres sobre curiositats "Ya está el listo que todo lo sabe" entre altres, ens fa una mica més savis en donar resposta a aquestes preguntes, enigmes o orígens etimològics de les paraules que utilitzem.

Alfred és una d'aquestes persones curioses que ha dedicat gairebé tota la seva vida a buscar resposta a les incògnites que s'anava plantejant. Algunes per un camí fàcil i altres no tant però totes han obtingut una resposta satisfactòria, interessant i curiosa que ha anat plasmant en tots i cadascun dels seus llibres.

Avui ha triat tres molt interessants i realment curioses.

Programas

Último boletín

13:00H | 26 OCT 2024 | BOLETÍN