
Algarve, un destino para vivirlo lentamente
Algarve Craft& Food o como vivir un destino desde dentro. Sentir el poder balsámico del barro en las manos. Entretejer mimbre. Trabajar el corcho.
Algarve Craft& Food o como vivir un destino desde dentro. Sentir el poder balsámico del barro en las manos. Entretejer mimbre. Trabajar el corcho.
Durante el otoño, la Swiss Travel Pass para cuatro días a un precio muy atractivo.
Els resultats són positius, el juliol la mitjana d'ocupació ha estat del 80% i a l'agost del 90%. Els associats han qualificat aquests dos mesos d'estiu com a extraordinaris
Según su propietario, una esfera de madera situada en el Prater de Viena es una micro nación.
El Departament de Treball i empresa i NecsTour han reunit prop de 400 professionals del turisme mundial per compartir coneixements i experiències i debatre sobre com ha de ser el t
Desafio Dalí, fa un recorregut pels diferents períodes de creació del pintor. Estarà oberta d'octubre a març del 2023
Una experiència única per descobrir com treballen i s'elaboren els productes que després trobem a taula.
Las razones están relacionadas con la religión
Va més enllà de servir un menjar de qualitat, ofereix segones oportunitats a joves que veuen en l'hostaleria un futur professional.
Les vinyes han arribat al Rooftop Garden de l'hotel per gaudir durant el temps de verema d'una experiència gastronòmica inspirada en les vinyes el mediterrani
Temps de verema a les vinyes d'Itsasmendi, situades a la reserva de la biosfera de l'Urdaibai
Sergio Parra nos descubre las características de este templo y el material con el que se construyó
Loneley Planet acaba de publicar Viajar en tren por Europa, una guía con seis rutas que nos permiten visitar las grandes ciudades y también zonas menos turísticas
Pedro Araujo, reconocido chocolatero creo en el 2020 un Museo en el que podemos conocer los países de procedencia del cacao, el cultivo y la elaboración
La ciutat ofereix al visitant un gran patrimoni tan civil com a religiós i una de les universitats més antigues d'Europa
Sergio Parra nos pone al día sobre las prestaciones que el metaverso ofrecerá a la industria turística en un futuro
El principado celebrará del 14 al 18 de septiembre el I Congreso Internacional Andorra Taste
La segona ciutat de França és considerada com la capital del món de la gastronomia, però no és aquest l'únic atractiu que ens ofereix la ciutat, té un important patrimoni.