CINEMA

Península, aventures i acció "made in" Corea

Segona part d'una trepidant aventura amb el tema de moda de fons.

00:00

Península, aventures i acció "made in" Corea

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Cada divendres Víctor Esquirol, crític de cinema de Otros Cines Europa, ens porta tres pel.lícules per gaudir del cap de setmana. Aquestes són les d'avui.

"PENÍNSULA"

Quatre anys després de l'epidèmia zombi, Corea segueix infestada de monstres i el soldat Jung-seok, que va escapar del país, es veu obligat a tornar a Seül per a recuperar un objecte valuós.

Allà descobreix que hi ha, encara, persones sanes a la ciutat. Continuació de l'aclamada pel·lícula de zombis "Train to Busan".

"JUDAS Y EL MESÍAS NEGRO"

El President Fred Hampton tenia 21 anys quan va ser assassinat pel FBI, qui va coaccionar a un delinqüent menor anomenat William O'Neal per a ajudar-los a silenciar-lo a ell i al Partit Pantera Negra. Però no van poder matar el llegat de Fred Hampton i, 50 anys després, les seves paraules encara ressonen... més fort que mai. Sóc un revolucionari!

En 1968, un jove i carismàtic activista anomenat Fred Hampton es va convertir en President d'Illinois del Partit Pantera Negra, que lluitava per la llibertat, el poder de determinar el destí de la comunitat negra i la fi de la brutalitat policial i la matança de persones de raça negra.

El President Fred, estava inspirant a una generació a aixecar-se i no donar-se per vençuda davant l'opressió, la qual cosa el va posar directament en la línia de foc del govern, l'FBI i la policia de Chicago.

Però per a destruir la revolució, havien de fer-ho des de fora ... i des d'endins. Enfront de la possibilitat d'anar a presó, l'FBI li ofereix a William O'Neal un tracte: si s'infiltra en les Panteres Negres i proporciona informació sobre Hampton, sortirà lliure. O’Neal accepta el tracte.

"COLLECTIVE"

Aquest documental d'observació segueix els esdeveniments després de la tragèdia que va tenir lloc en el Colectiv Club de Bucarest el 30 d'octubre de 2015, un incendi en el qual van morir 65 joves i desenes van resultar ferits. La tragèdia va provocar protestes públiques contra la corrupció i la dimissió del Govern.

Programas

Último boletín

10:00H | 26 OCT 2024 | BOLETÍN