MÚSICA

La Tàrraco Arena rebrà a Pablo Alborán

L'artista està immers en la gira de presentació del seu darrer àlbum d'estudi, La Cu4rta Hoja, el sisè de la seva carrera.

00:00

La Tàrraco Arena rebrà a Pablo Alborán

Caterina Ruiz Ponce

Barcelona - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

La nova gira de l'artista malagueny

tindrà parada

,

i el

. Ens dona més detalls l'artista.

Tot va molt bé, hi ha molta feina, molts retrobaments amb el públic i la veritat és que estic molt feliç i agraït de fer aquesta gira.

- Que trobarem el pròxim 1 de juliol al Tarraco Arena?

Volem fer un concert on passin moltes coses, he volgut recuperar la intimitat que hi havia a la gira de teatres que vaig fer l'any passat, però fer concerts a grans localitzacions ens permet portar un espectacle de llums, pantalles i balls. La nostra idea és fer un petit recorregut per tots els àlbums i evidentment pel nou disc.

Han passat moltíssimes coses durant aquests anys, hem pogut gaudir tant de les bones com les dolentes i continuo creient que hi ha moltes coses encara hem d'aprendre, la veritat és que tinc molta sort de poder dedicar-me el que realment m'agrada i sobretot continuar motivat.

Passa molt de pressa i en l'actualitat encara més a la indústria musical, el consum de música va a tota màquina i de vegades resulta difícil posar els peus a terra i frenar, però també hi ha coses molt bones com la diversitat i la llibertat en el moment de col·laborar amb altres músics.

* Fes click aquí per escoltar l'entrevista sencera

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

12:00H | 22 OCT 2024 | BOLETÍN